Статии

Как да разберем дали обява за ескорт е фалшива

by in За Възрастни 18+ 22.03.2021

Секс запознанствата са нещо много по-различно от стандартната комуникация между мъже и жени (или еднополовите отношения), при които често има правила. При платената любов обаче фокусът е насочен към пълното интимно удоволствие, което представители и на двата пола търсят. Срещите са реални, а как ще протекат те – зависи от еротичните Ви желания и предлаганите от жиголото или компаньонката услуги. В samo.sex ще намерите онлайн обяви, които включват подробно описание и достоверни снимки на хора, които могат да Ви дадат специално отношение и още нещо…

Какво представляват ескорт обявите

Съвременните секс услуги могат да се популяризират най-лесно и бързо с помощта на някой сайт като само.секс, в който ще успеете да намерите елитна компаньонка срещу изгодни цени. Всяко едно момиче на повикване предлага незабравимо преживяване, към което ще искате да се връщате отново и отново. Подобни платформи за ескорт обяви са удобни и предпочитани от онези, които не желаят ангажиращи и фалшиви връзки, а просто вълнуващи моменти под завивките, които не се вписват в никоя рамка. 

Изберете проститутка от samo.sex и я поканете във Вашия свят, за да преживеете заедно моменти на екстаз и пълна наслада за сетивата. Вече можете да се отпуснете напълно, защото срещу себе си имате истински секс експерт, който ще Ви покаже какво всъщност е удоволствие. Надминете собствените си възможности и си поиграйте на изследователи. 

Как да разберем кои са фалшиви

Ентусиазирани от “находката” в някой сайт за ескорт услуги, често оставаме с пръст в уста, вместо с нещо друго… Не сме обърнали внимание на “подводните камъни” и смело сме продължили с уговорката за интимна среща и секс услуги. За финал се оказваме излъгани, а времето ни е било ненужно пропиляно. Как да отсеем истинските обяви от фалшивите?

Някои ескорт обяви изглеждат твърде хубави, за да са истина. Фалшивите се отличават с това, че:

  • Включват прекалено много ескорт услуги, което е твърде хубаво, за да е истина;
  • Девойката на снимката е с идеални форми и прилича на някоя известна личност или дори наш познат;
  • По време на телефонното обаждане усетите нещо нередно и фалшиво в представянето на компаньонката или жиголото;
  • От Вас се изисква да дадете твърде много информация за личния си живот;
  • Писмената форма на общуване издава ниска грамотност и не съответства с представените снимки и описание;
  • Поискана Ви е предварителна сума пари за подготовка за срещата и прочее. 

Бъдете внимателни, защото тази “пазарна” ниша е доста рискована. Добре е да се доверите на проверен ескорт сайт, като samo.sex, в който обявите не са фалшиви, а истински; като шансът да бъдете излъгани е минимален.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *