Статии

Нели Петкова напусна Слави

by in Музикални новини 16.09.2020

Нели Петкова, която всички знаят като певицата от “Шоуто на Слави”, започва солова кариера. Преди със Слави Трифонов по същия начин се разделиха Деси Добрева и Александра Раева.

“За мен беше чест, удоволствие и привилегия да съм част от Ку-Ку Бенд и “Шоуто на Слави”. Благодаря!”, каза младата изпълнителка. От своя страна “Седем осми” и Ку-Ку Бенд пожелаха успех на Нели в новото й амплоа.

Нели Петкова вече е готова с първия си сингъл и видеоклипа към него. Песента се казва “Lucky One” и е с участието на Miro Gee. Автори на музиката и текста са Миро Гечев и Жени Джамбазова, а аранжиментът е на Миро Гечев.

Видеото е режисьорски дебют на Таня Казакова, оператор – Владимир Михайлов. “Идеята Нели да пее на много микрофони беше визуален израз на усещането ми от пеенето на Нели като цяло – когато тя пее за мен, тя пее на целия свят, такъв й е гласът, такава й е вътрешната нагласа, амбицията й е такава. Многото микрофони, които не падат, беше много ясна, чиста и силна идея. Чисто вдъхновение, с напълно ясна за мен визия, виждах си монтажа предварително”, сподели режисьорът на лентата Таня Казакова.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *