Статии

Рекорден брой участници в “Сайт на годината”!

by in Разни 05.10.2023

Днес, от 12:00 ч., започна гласуването за шестия конкурс “Уебсайт на годината”. Тази година се отличава с рекордните 175 кандидатури на проекти, сред които е и нашият фаворит от MAX Digital.

Начело са Борислав Дончев, с неговите над шест години опит в SEO и Мартин Гочев, опитен експерт в областта на продажбите и управлението на бизнеса. Александра Гочева, техният творчески директор, наблюдава дизайна и брандирането на проекта.

Как се гласува за MAX Digital в конкурса

Дайте своя глас за тях на bgweb.bg, като натиснете бутона “Гласувай” или директно през този URL адрес: https://bgweb.bg/s/votepublic/. Уверете се, че сте избрали сегмента “Сайт на startup или малка фирма”, предоставете информацията си и удостоверете гласа си чрез потвърждение по имейл. Гласуването приключва в 23:59 ч. на 26 октомври.

Мобилизирайте мрежата си, за да подкрепите развитието на дигиталната сфера в България! Жури, състоящо се от 15 младежки и 44 основни членове, ще обсъди кандидатурите. Насоките за оценяване са подробно описани на уебсайта на организатора на събитието. Тази година, като похвален ход, БГ УЕБ, в сътрудничество с Women in Tech Bulgaria, отдели специално отличие за жените в дигиталната сфера. Отпразнувайте победителите на 2 ноември от 18:30 ч. в Sofia’s Event Space 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *