Статии

Порно режисьор снима Азис

by in За Възрастни 18+, Музикални новини 16.09.2020
Дългоочакваният клип на Азис към актуалния му хит „Мразиш” е вече факт. Това е първият проект, който се появява в публичното пространство, след като певецът смени музикалната компания. Видеото е заснето под ръководството на мистериозен холандски порно режисьор.

Видеото е заснето от известен холандски режисьор на порно филми, чието име се пази в пълна тайна. Знае се обаче, че негово дело са едни от най-известните гей порно продукции в света.Азис го срещнал съвсем случайно на парти в Амстердам. Когато дошло време да клипира „Мразиш”, скандалният изпълнител решил да се свърже с холандеца по телефона и да му предложи да реализират проекта заедно. Режисьорът пожелал първо да види всичко, което е правил Краля

Сега ще ти покажа как се представя красив мъж…по-скоро как му се придава лъскав вид...”.

Той го заявил, имайки предвид двамата младежи, които партнират на изпълнителя във видеото. Обаче на режисьора тепърва му предстояло най-голямото предизвикателство – да намери по какъв начин да представи Азис. Накрая стигнал до решение, че звездата на Diapason Records трябва да изглежда „като кехлибарено камъче”. Холандският порно гуру пояснил, че иска да заложи на златисти и кафяви тонове и да акцентира върху природните дадености на певеца – тен и цвят на очите, а не да използва сини лещи, които не били вече на мода.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *