Статии

Булката на Митьо Пищова избяга

by in Клюки, Разни 16.09.2020

Денят в бяло за Митьо Пищова се превърна в черен, след като булката му избяга, оставяйки го сам пред олтара, предаде БГНЕС.

Сватбата трябваше да се състои днес в 11.00 часа в Троянския манастир, но 26-годишната годеница Десислава Стоянова от Троян, след дългата подготовка за сватбения си ден, от снощи е в неизвестност за жениха си.

Димитър Маринов, известен като Митьо Пищова, обаче заяви, че въпреки неприятната случка ще отиде в Троянския манастир, където трябваше да се състои церемонията, в очакване на „чудото” Десислава да се върне. Пищовът е категоричен, че макар „булка да няма, купон ще има”.

Трите рокли на 26-годишната „булка беглец”, които бяха подготвени за церемонията, заедно с луксозните обувки, ще останат на празния стол до кандидат-младоженеца.

Това щеше да бъде четвъртият път, в който Митьо Пищова минава под венчилото. Над 200 са поканените гости. Сред ВИП гостите, поканени на тържеството, са водещите Венета Райкова, Албена Вулева и фолкизпълнителят Константин.

Според първоначалния план по средата на тържеството в ресторанта трябваше да се проведе пищен конкурса за красота, на който да бъде избрана „Мис Централна България” 2011 г. Моделите би трябвало дефилират в пет кръга, а в края на състезанието да демонстрират идеалните си мерки, разхождайки се измежду 10 току-що изпечени гергьовски агнета.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *