Статии

Слави Трифонов готви нов удар – пуска собствена телевизия

by in Клюки 16.09.2020

Амбициозният шоумен Слави Трифонов готви нов медиен удар и планира да пусне собствена телевизия, пише в. „Папарак“ в последния си брой. Дългия няма да зареже „Шоуто на Слави“, както и другите предавания, които скоро ще стартират в ефира на bTV.

Хора от продуцентските среди издават, че компанията на Слави „Седем-осми“ АД вече  е стартирала проект за нова частна телевизия с работно заглавие Тв Шоу България. Трифонов възнамерявал да привлече зрителското внимание с публицистични и комедийни шоу програми от България и света. Запознати коментират, че част от чуждите формати вече са купени, а българските Слави щял сам да ги произвежда. Българският зрител отлично знае, че Трифката има голям опит и достатъчно средства, за да си позволи подобен грандиозен проект.

Предполага се, че новата телевизия ще тръгне след няколко месеца, тъй като сформиралият се около шоумена екип има нужда от време за организация.

Интересното е, че Трифонов не бил болен от ангина, както съобщиха наскоро медиите, а напуснал екрана на

bTV, за да се отдаде изцяло на новата си идея. „Болният“ учиндолец дори беше засечен в плевенска дискотека, броени дни след като от ПР отдела на „Шоуто на Слави“ излязоха с изявление, че босът им отсъства поради здравословни проблеми.

Друг любопитен факт е, че гологлавият водещ нямал желание да напусне и телевизията, която го храни от години. Razkritia.com вече писа, че той бетонира позициите си в bTV, страртирайки първото кулинарно тв състезание „Lord of The Chefs”. Интересът към новото реалити предаване най-вероятно ще е голям, защото в атрактивното шоу ще мерят сили не само професионални готвачи, но и хора, за които готвенето е просто хоби.

Освен това, вече стана ясно, че Трифонов дава старт на третия сезон на „Танцувай с мен“, обещавайки на крайния победител луксозен 3-стаен апартамент, разположен на пъпа на София.

С всички тези проекти Дългия доказва, че има желание да остане в телевизията, напук на всички онези зрители, които го хулят.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *